Skip to main content

Nieuwe muziek deze week: Ronnie Flex, Bilal Wahib, Nana Fofie en meer

20/08/2021
Muziek

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Ronnie Flex deelt zijn nieuwe album ‘Altijd Samen’, Swae Lee en Jhene Aiko slaan na drie jaar opnieuw de handen in een voor ‘In The Dark’ en Bilal Wahib maakt de comeback van het jaar. 

Bilal Wahib – Paranoia

Na een periode van backlash, probeert Bilal Wahib langzaam zijn plek in de muziek industrie weer te veroveren. Zal het de TopNotch artiest lukken met zijn nummer ‘Paranoia’?

Ronnie – Altijd Samen

In de videoclip en het nummer van ‘Altijd Samen’ uit Ronnie Flex de onvoorwaardelijke liefde die hij heeft voor zijn dochter Nori. Het gelijknamige album heeft hij gemaakt om zijn liefde en respect voor Nori en overleden rapper Feis te uiten, maar ook om te laten zien welke muziek hij het liefst maakt.

Kevin – Buurthuis

Kevin maakte zijn debuut rond 2011 bij Rotterdam Airlines. Zijn single ‘Op de block’ werd in 2016 trending op YouTube. De rapper werd met zijn nummer ‘Havenstad’ zelfd opgenomen in de 101barz lijst voor ‘10 hardste odes aan de steden’. Momenteel dropt Kevin single na single bij Noah’s Ark. 

Young Thug – Tick Tock 

Young Thug blijft ons positief verrassen. Naast de muziek die hij dropt, zorgt het creatieve team van de rapper altijd voor geweldige visuals. De clip van ‘Tick Tock’ legt de lat zeker weer hoger. 

Swae Lee ft Jhene Aiko – In The Dark 

Na drie jaar slaan Swae Lee en Jhene Aiko weer de handen ineen voor een nieuw nummer. In 2017 werkten de artiesten samen aan het nummer ‘Sativa’.

Nana Fofie – Gonn Do 

Nana Fofie deelt weer een heerlijk nummer met ons. De singer-songwriter die met haar Afro mashup ‘Mad Over You’ viraal ging, heeft inmiddels meer dan vijf miljoen views op YouTube. In haar nieuwe clip ‘Gonn Do’ zie je ook danser Vincent Vianen terug. 

Leave a Reply