Skip to main content

Offset reageert op virale video van gevecht op ComplexCon

11/11/2021
offset

Paar dagen geleden werd bekend dat er een vechtpartij was op ComplexCon. Volgens geruchten was Offset samen met zijn crew betrokken bij een vuistgevecht. Nu laat Offset weten niks te maken te hebben met het gevecht. 

Tijdens het maken van een rondje bij verschillende stands op het festival gaat het mis. Bij de No Jumper-stand krijgt de crew ruzie.  Het is onduidelijk wat ervoor heeft gezorgd dat het zo is geëscaleerd. Volgens geruchten was het een beveiliger waarmee de groep ruzie kreeg. Uiteindelijk duurde de hele woordenwisseling minder dan een minuut. Wel werden er rake klappen uitgedeeld door de crew van Offset. De rapper werd echter ook snel weer uit de situatie gehaald.  

“Ik vocht niet bij ComplexCon. Ik kwam tussenbeide om een ​​gevecht te beëindigen dat werd veroorzaakt door de beveiliging. Het verhaal is onjuist en overschaduwt waarom ik een vaste klant ben bij ComplexCon. Ik was daar om de cultuur en opkomende merken en ontwerpers te ondersteunen. Daar ben ik op gefocust. Ik heb een positieve mindset.”

Offset

Details van de korte vechtpartij zijn niet onthuld. Offset wil echter heel duidelijk maken dat hij niet direct betrokken was bij het gevecht, in tegenstelling tot eerdere berichten. Complex blijft de situatie volgen.

Leave a Reply