Skip to main content

Patta en Vans brengen nieuwe gezamenlijke collectie uit

13/07/2021juli 28th, 2021
patta en vans
Beeld: Vans

Vans en Patta bundelen wederom hun krachten voor een nieuwe samenwerking. De collectie is een vervolg op de ‘Mean Eyed Cat’ collectie die in 2017 werd uitgebracht. Mean Eyed Cat, de collectie die online en in-store te verkrijgen was, heeft destijds voor lange rijen gezorgd voor de Patta winkel op de Zeedijk. Online was de collectie ook razend snel uitverkocht. De prijzen voor de resell stegen daardoor fors. Ben jij een van de personen die tijdens de lancering van 2017 een L pakte? Dan krijg jij nu je tweede kans.   

Vans en Patta hebben een nieuwe versie van de ‘Mean Eyed Cat’ gelanceerd. De schoen heeft vele gelijkenissen met de versie van 2017. Het Patta logo vind je wederom terug aan de zijkant en het Vans logo loopt hier doorheen. Op de zool en de veters zie je de ‘Mean Eyed Cat’ de naam van de collectie staan. De merken brengen de nieuwe collectie terug met verschillende colorways. Bovendien wordt er naast de sneakercollectie, ook een kledingcollectie uitgebracht. Deze bestaat uit sokken en drie T-shirts in de kleuren zwart, grijs en wit.

De eerste paar sneakers worden op 9 juli gelanceerd en de volgende worden op 16 juli gelanceerd. Je kunt de Vans x Patta sneakers hier bestellen.

Leave a Reply