Skip to main content

Rolling Loud München, dit was dag 2

09/07/2023

Wij zijn met Levi’s naar München afgereisd voor Rolling Loud Germany. Het was de tweede dag en vandaag was het terrein aanzienlijk drukker dan gisteren. Buiten de shows hadden we ook de mogelijkheid om onze eigen Levi’s x Rolling Loud-merchandise te customizen samen met toffe designers uit heel de wereld.

Metro Boomin

De dag begon met de onmiskenbare energie van Metro Boomin. Zijn optreden was super lit as per usual. Hij bracht uiteraard al zijn klassiekers ten gehore. Het verbazingwekkende is dat hij urenlang door zou kunnen gaan en nog steeds klassiekers zou hebben om te draaien. De diversiteit van zijn set is groots, omdat hij voor zoveel verschillende artiesten heeft geproduceerd.

Lil Uzi Vert

Daarna was het de beurt aan Lil Uzi Vert. Hij straalde van geluk tijdens zijn optreden van zijn nieuwe album ‘Pink tape’. Hij had duidelijk veel plezier met zijn fans. De moshpits waren waanzinnig, aangezien de Duitsers al moshen op de muziek van artiesten zoals Wizkid. Dit toont aan dat ze echt van moshen houden. Na het optreden vertelde hij een fan dat ‘Luv is Rage 3’ waarschijnlijk over een paar maanden uitkomt. Dat is voor ons zeker iets om naar uit te kijken.

Kendrick Lamar

En toen was het tijd voor het hoogtepunt van de avond: Kendrick Lamar. Hij begon met zijn nieuwere nummers van zijn laatste album en nam ons vervolgens mee op een reis door de tijd met klassiekers als ‘Poetic Justice’ en ‘Swimming Pools’. Het was een geweldige show met een indrukwekkend podiumontwerp dat eruitzag als een groot canvas achter Kendrick. Zijn dansers voerden een geweldige choreografie uit, allemaal gekleed in uniformen in de stijl van Kendrick zelf. Het was een visueel spektakel dat perfect aansloot bij de krachtige muziek van Kendrick.

De laatste dag

Vandaag kijken we uit naar de laatste dag van het festival, die belooft gevuld te zijn met geweldige optredens, waaronder die van Rae Sremmurd, Latto, Gucci Mane, Travis Scott en nog veel meer. We zijn klaar voor nog een dag vol energie, passie en onvergetelijke muzikale momenten.