Skip to main content

Ronnie Flex trapt album ‘Altijd Samen’ af met luistersessie in de metro

20/08/2021
Ronnie Flex
Beeld: Jonathan Hoost

Ronnie Flex gaf gisteravond een bijzondere luistersessie voor zijn vandaag uitgebrachte en tevens vijfde album ‘Altijd Samen’. De bijeenkomst werd groots uitgepakt met een exclusieve gastenlijst en team Complex NL was aanwezig. 

Tijdens de sessie luisterden de aanwezigen in een speciaal afgehuurde metro elk nummer van het album. Ronnie kwam op dat idee omdat hij in zijn jeugd altijd samen met een vriend de metro naar school pakte. Via een Instagram post gaf de artiest aan dat dit album speciaal voor zijn dochter Nori en de overleden Rotterdamse rapper Feis is. Op de avond ging hij hier wat dieper op in. Ook sprak de artiest erg lovend over Esmée Denters en Bilal Wahib, die hem zijn eerste nummer 1 hit van het jaar gaf. 

De energie was hoog en de marketing was tot in de puntjes gedetailleerd. Dit begon bij de turquoise profielfoto’s op Instagram en breidde zich uit naar de turquoise outfits en elementen van alle uitgenodigden. Ronnie heeft zijn producer Jordan Wayne nadrukkelijk bedankt, waar hij erg hecht mee heeft samengewerkt aan dit album. 

Hieronder een sfeerimpressie van de bijzondere luistersessie.

Ronnie Flex
Beeld: Jonathan Hoost
Beeld: Jonathan Hoost
Beeld: Jonathan Hoost
Beeld: Jonathan Hoost
Beeld: Jonathan Hoost

Leave a Reply