Skip to main content

Schokkend geheim Island Boys gelekt

24/11/2021
island boys

De Island Boys gaan inmiddels al maanden viraal op het internet. Als het niet om hun looks is, is het wel vanwege hun virale filmpjes op TikTok of hun rapcarrière. En des te meer je onder de loep ligt, des te groter de kans dat iemand geheime informatie over je verleden vindt, waarvan je niet wil dat het uitlekt. Dat blijkt nu ook het geval te zijn voor de Island Boys.

We hebben al eerder geschreven over het criminele verleden van de tweelingbroers, waarbij ze zelfs in de gevangenis terecht zijn gekomen. Sinds ze vrij zijn, lijken ze echter zeer gericht op het verbeteren van hun leven, inclusief de focus verleggen naar hun social media en muziekcarrière. Maar je weet wat ze zeggen: een vos verliest zijn haren, maar zijn streken niet. Hetzelfde geldt voor de Island Boys. Zo blijkt dat de broers, nadat ze hun carrière gelanceerd hebben, aanspraak hebben gemaakt op een lening waar ze waarschijnlijk geen recht op hadden.

Zo hebben de broers een lening weten te bemachtigen van 20.000 dollar, dat eigenlijk bestemd was voor mensen en ondernemers die het niet zouden redden gedurende de coronapandemie. Gezien het feit dat de jongens pas in de pandemie op zijn gekomen, is de kans klein dat de pandemie invloed heeft gehad op hun financiële staat. Sterker nog, zij zijn waarschijnlijk alleen maar meer geld gaan verdienen tijdens de pandemie. Dat weerhield de broers er echter niet van om de lening aan te vragen en hier een huis van te kopen.

In de onderstaande video worden hun oplichterspraktijken haarfijn uitgelegd.

Leave a Reply