Skip to main content

SpotemGottem ‘wanted’ in Dallas op verdenking van moord

30/08/2021
Beeld: SpoteGottem (IG)

Rapper SpotemGottem, die je kan kennen van het nummer BeatBox, wordt gezocht voor moord. Hij zou een man in Dallas hebben vermoord. De autoriteiten zouden hem op basis van teksten in een nummer van de rapper zien als verdachte.

De moord vond bijna een jaar geleden plaats. De politie had in eerste instantie geen aanknopingspunten voor de moord op Reginald Agnew Jr., die in de stad Dallas was voor een feest. SpotemGottem zou volgens een Dallas-detective in een nummer opgeschept hebben over de daad. Het zou gaan om het nummer Again van SpotemGottem, dat werd uitgebracht op de app Triller. In de video zou SpotemGottem samen met vrienden grappen maken over het feit dat de politie niet weet wie de moord heeft gepleegd. Naast de arrestatie van SpotemGottem zijn de autoriteiten nog op zoek naar andere verdachten in de video. 

Vorige maand werd SpotemGottem gearresteerd voor zware mishandeling met een vuurwapen, vuurwapenbezit door een veroordeelde misdadiger en achteraf medeplichtigheid. Hij lag in bed met AK-47 naast zich. De Jacksonville-rapper bevond zich in een hotelkamer voorafgaand aan zijn geplande optreden op het Rolling Loud-festival. Hij is uiteindelijk op borg toch vrijgekomen, alleen was die vrijheid van korte duur.

Leave a Reply