Skip to main content

Temptation Island-ster Delphine onder vuur na racisme

22/10/2021november 30th, 2021

Deelneemster Delphine ligt onder vuur om racistische uitspraken. De uitspraken zijn tijdens het filmen van Temptation Island gedaan. 

Bert en Delphine zijn toch wel het koppeltje in Temptation Island die zorgen voor sensatie. Delphine deelde onder andere dat Bert meerdere malen naar de hoeren is geweest. Ook kwam Bert er in Temptation Island achter dat er in hun gezamenlijke huis camera’s hangen. Bert kreeg dit te horen via beelden die het gesprek hadden opgenomen tussen Delphine en een paar verleiders.

De horrorverhalen vliegen heen en weer in beide kampen. Samenvattend: De relatie tussen Bert en Delphine valt niet meer te redden en dat valt te merken ook. Delphine heeft zich gestort op verleider Joop. In de tiende aflevering zien kijkers hoe de Vlaamse steeds meer naar Joop trekt, maar de opmerkingen die ze daarbij maakt vallen niet bij iedereen in goede aarde.

Het begint allemaal met een vraag van Joop tijdens een feestje. Hij gebruikt het n-woord, ongecensureerd op tv, als hij vraagt of Delphine ooit met een man van kleur heeft gezoend. Delphine counter met de vraag: ‘is het waar wat ze zeggen?’ – verwijzend naar het formaat van Joop’s penis. Voor de biecht-camera gaat ze nog even verder. Ze geeft aan nooit gedacht te hebben dat ze voor Joop zou vallen. De reden: zijn ‘kleur’.

“Met een donkere ga ik sowieso niet op date. Sowieso niet. Maar als je hierheen komt en je ziet dan Joop en die is superspontaan en aardig. Dan vind ik dat kleur… Of hoe zeg je dat? Dat kleur niet uitmaakt.”

Delphine

Leave a Reply