Skip to main content

Thierry Baudet reageert op statement Humberto Tan

18/10/2021
thierry baudet

Nederland zou Nederland niet zijn als we om de zoveel tijd een nieuwe absurde statement krijgen van Thierry Baudet. Dit keer was het voor Humberto Tan echter tijd om er iets tijdens zijn talkshow over te zeggen. Inmiddels heeft Baudet ook op de statement van Humberto gereageerd.

De statement van Baudet luidde als volgt:”Dus de kans dat een blanke hetero aids krijgt, is kleiner dan de kans dat ie door de bliksem wordt getroffen. De kans is echt nul komma nul nul nul nul. Mégaklein. Eigenlijk bestaat aids niet voor blanke hetero’s.” In andere woorden: de blanke hetero man is superieur aan alles en iedereen, iets waar Baudet’s statements vaker op neer komen.

Humberto reageerde op de uitspraak, middels een statement in zijn talkshow Humberto: Veel collega’s doen dit niet, maar in het buitenland wordt het wel opgepakt. Laten we daarom kijken naar de woorden die Thierry Baudet van Forum voor Democratie dit weekend uitsprak.” Humberto wist van tevoren niet zeker of hij op de uitgesproken woorden van Baudet wilde reageren, gezien Thierry’s positie als volksvertegenwoordiger, maar de woorden hadden eigenlijk iets teveel lading voor Humberto om het niet te doen. Bekijk zijn statement hieronder.

Inmiddels heeft Thierry Baudet middels een tweet gereageerd op de statement van Humberto. Ook het FvD reageerde op Twitter op de statement van Humberto. Bekijk de tweets hieronder.

Leave a Reply