Skip to main content

Travis Scott legt Astroworld drama uit in exclusief interview

09/12/2021
Beeld: IG / Henryhwu

Travis Scott reageert voor het eerst op de recente tragedie bij Astroworld. Travis trapt het interview gelijk af door te zeggen dat hij de afgelopen dagen in een “emotionele achtbaan” zat. Dit door de meerdere rechtszaken in verband met de fatale 2021-editie van Houston-festival. 

“Ik heb verschillende soorten emoties meegemaakt, een emotionele achtbaan, bedoel ik. Het wordt zo moeilijk, want, weet je, ik voel me altijd verbonden met mijn fans. Ik heb iets meegemaakt en ik heb het gevoel dat fans iets hebben meegemaakt en dat de ouders van mensen iets hebben meegemaakt. En het doet echt pijn. Het doet pijn aan de gemeenschap, het doet pijn aan de stad. Er zijn veel gedachten geweest, veel gevoelens, veel verdriet en ik probeerde er gewoon mijn hoofd omheen te draaien.”

Travis Scott

In het interview vraagt Charlamagne Travis Scott naar de reden voor dit interview en de uitleg die nu wordt gegeven. Scott geeft aan dat er geen reden achter dit interview zit en dat hij ‘een manier’ nodig had om te communiceren met zijn fans. Dit doet de rapper nadat een maand geleden meerdere fans stierven. 

“Ten eerste zijn families aan het rouwen. Er zijn fans die iets hebben meegemaakt, er zijn fans die naar de show kwamen. Ik ben altijd die persoon geweest die dingen altijd doorziet met de mensen die ervaringen met mij delen. … Ik heb geprobeerd om dingen echt uit te zoeken. ‘

Travis Scott

Wat betreft de vraag of er enige aarzeling was met betrekking tot de bovengenoemde rechtszaken, Scott deelde zijn mening dat het “niet daarover” gaat, maar in plaats daarvan gaat over het communiceren van zijn emoties.

Zie meer van Travis Scott en Charlamagne hieronder.

Leave a Reply