Skip to main content

Tyga beschuldigd van mishandeling door ex-vriendin

12/10/2021november 30th, 2021
Beeld: IG / camarynswanson

Volgens TMZ heeft Tyga’s ex-vriendin Camaryn Swanson de autoriteiten gebeld om hem te beschuldigen van fysiek geweld. Dit zou gebeurd zijn tijdens een recent bezoek aan zijn huis.

Een bron dicht bij de rapper beweert dat het incident plaatsvond nadat Swanson rond 3 uur‘s nachts naar het huis van de rapper kwam. Tyga probeerde dit vanaf moment één tegen te houden. Toen zijn ex-vriendin bij zijn voordeur ‘naar boven begon te schreeuwen’ liet hij haar uiteindelijk binnen.

Swanson’s moeder haalde haar uiteindelijk op bij Tyga’s huis. Later nam ze contact op met de politie om Tyga ervan te beschuldigen haar tijdens hun ruzie te hebben vastgepakt. Er werd een aangifte van huiselijk geweld gedaan nadat agenten “zichtbare sporen” op haar hadden opgemerkt.

Swanson betwistte het verslag over het incident op haar IG Stories en schreef: “Ik ben emotioneel, mentaal en fysiek mishandeld en ik verberg het niet meer”

De politie bezocht het huis van Tyga maandagochtend, maar hij weigerde met hen te praten. De rapper zal naar verluidt het incident echter morgen met de autoriteiten bespreken.

Leave a Reply