Skip to main content

Van billboard naar Tyler Perry Studios

09/08/2021
Beeld: Flickr / Ceng News

Je kent het wel. Van die situaties waarbij je alleen maar kan dromen dat het jou overkomt. Het winnen van de loterij, het vinden van willekeurige autosleutels of een filmcarrière zodat je niet meer op kantoor hoeft te zitten. Via een Billboard heeft Rachel Palmer geprobeerd om de aandacht van filmproducent Tyler Perry te krijgen.

In 2019 probeerde Rachel Palmer via een billboard gericht aan Tyler een rol te bemachtigen. Voor wie T.Perry niet kent, het volgende: Tyler Perry is een Amerikaanse acteur, regisseur, producent en scriptschrijver van films, televisieprogramma’s en theaterstukken. Hij is voornamelijk bekend voor zijn personage van een oude Afro-Amerikaanse vrouw genaamd Madea. Ook is Tyler eigenaar van Tyler Perry Studios.  een van de grootste filmstudio’s in de Verenigde Staten en vestigde Tyler Perry als de eerste Afro-Amerikaan die ronduit een grote filmstudio bezit. Terug naar het verhaal. De billboard van Rachel ging viraal, maar Tyler Perry was er niet blij mee. Dat komt omdat het al de derde keer was dat iemand het op deze manier probeerde. Uiteindelijk kreeg Rachel de ultieme kans om een auditie te doen en het heeft gewerkt. 

Volgens recente berichtgeving is het Rachel namelijk gelukt om een rol te bemachtigen in een show van Tyler Perry. De show is nog niet uit, maar ze heeft een leidende rol erin. De show gaat All The Queen’s Men heten en gaat over mannelijke exotische dansers gebaseerd op het boek van Christian Keye Ladies Night.

Leave a Reply