Skip to main content

Video: Vechtende vrouwen gaan viraal tijdens Olivia Rodrigo’s set op iHeart Radio Festival

20/09/2021
iheart radio

Het festivalseizoen is weer begonnen en zoals je vast wel weet, kom je daar niet vaak zonder kleerscheuren vanaf. Nieuw TikTok talent Olivia Rodrigo had dit weekend haar eerste live set tijdens het iHeart Radio Festival in Las Vegas. Toen de 18-jarige zangeres aan een piano ging zitten om haar nummer 1-hit “Drivers License” op te treden, brak er echter een gevecht uit in het publiek, waarbij twee vrouwen rake klappen uitdeelden, dichtbij het podium.

Het gevecht is sindsdien viraal gegaan, aangezien een van de vrouwen de ander flink op haar kop geeft (letterlijk) voordat een man het incident lijkt te beëindigen. Het begint met een woordenwisseling, maar het loopt al snel uit de hand. Bekijk de verontrustende video hieronder. Wees echter gewaarschuwd: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Rodrigo’s debuutalbum, uitgebracht in mei, kwam bovenaan de Billboard 200-hitlijst. ‘Sour’ zou deze zomer nog vier keer de toppositie op de albumlijst veroveren en een vijfde niet-opeenvolgende week op nummer 1 in de Billboard 200 verdienen, na de vinyl LP-release in augustus.

Rodrigo behaalde ook de toppositie op zowel Spotify’s Top Global Songs of Summer als Top U.S. Songs of Summer-lijsten met haar tweede hitsingle “Good 4 U”, die tussen 29 mei en 22 augustus wereldwijd meer dan 600 miljoen streams opleverde.

Benieuwd naar Olivia Rodrigo’s set tijdens het iHeart Radio Festival? Je kan haar optreden hieronder bekijken.

Leave a Reply