Skip to main content

VIDEO: Ye & Alicia Keys schakelen Fivio Foreign in voor nieuw New York anthem

10/02/2022
Afbeelding via Kanye West

In 2009 bracht Jay-Z HET New York anthem uit met Alicia Keys. ‘Empire State of Mind’ is een track die makkelijk als classic bestempeld kan worden. Nu, dertien jaar later, lijkt Kanye hetzelfde plan te hebben met Alicia Keys; en niemand minder dan Fivio Foreign wordt ingeschakeld om de track wat saus te geven.

Zoals te horen is in dit klein fragment, lijken ze dezelfde formule toe te passen als ‘Empire State of Mind’ – maar dan modern. Het prachtige refrein van Alicia Keys wordt ondersteund door een beat met drill drums en vervolgens een Fivio verse. En als we zijn eerdere samenwerking met Ye mogen geloven, belooft het weer een harde te worden.

Kanye en Fivio werkten in de zomer voor namelijk het eerst samen voor ‘DONDA’. Samen met Playboi Carti maakten ze ‘Off The Grid’ – wellicht een van de hardste tracks van het album. Fivio Foreign heeft met zijn verse volgens velen de titel van de hardste gastfeaturing weten te strikken.

Of ‘City of Gods’ een track is voor ‘DONDA 2’ of Fivio Foreign’s album, is nog niet bekend. Wel weten we dat Fivio in 2021 al bekend maakte dat Kanye zijn album zou produceren. De kans is dus aannemelijk dat we deze tune deze maand nog krijgen – de verwachtingen zijn in ieder geval hoog.

Leave a Reply