Skip to main content

Wij waren aanwezig bij de DONDA luistersessie van Kanye West

06/08/2021
kanye west donda

Afgelopen nacht liet Kanye West aan een selecte groep mensen (lees: een heel stadium) zijn nieuwe album ‘DONDA’ horen. Onze creative director was exclusief aanwezig bij het event en deed hier live verslag van op onze insta story. We hebben niet alleen exclusieve beelden, we hebben ook alle ins and outs over het nieuwe album.

Hoewel het album nog niet uit is, is er wel al bekend welke featurings we zullen horen op het album. Het is een indrukwekkende lijst. Van Lil Baby en The Weeknd op één track, tot Lil Yachty, Travis Scott, Young Thug en meer. Er is een duidelijke selectie gemaakt van OG’s in de rapgame (denk Jay-Z) en jong talent, zoals Baby Keem en de overleden Pop Smoke. Daarnaast heeft hij direct nadat de verzuz van Jadakiss en Dipset viraal ging, Jadakiss benaderd voor een featuring op het album. Kanye West ook zijn overleden moeder, Donda, als featuring op het album. Daarnaast heeft het ‘DONDA’ is nu al beschikbaar voor pre-order op Apple Music, maar er staan geen namen van de tracks bij. Wat we wel weten, is dat het album 24 tracks telt.

De luistersessie was een uitzonderlijk event, met uitzonderlijk goede marketing. Uren voordat de show begon, publiceerde Kanye ook een livestream, waarin fans alles konden volgen wat hij in zijn kleine kamertje deed. Zo zagen fans Kanye opdrukken, bezoek krijgen van andere artiesten en zelfs slapen. Tijdens het event waren er genoeg instagrammable momenten. Zo zweefde Kanye en kwam er een light beam uit het stadion. Net zoals bij zijn vorige luistersessie, werd social media overspoeld met beelden van het event. Kanye West heeft geen enkele promo hoeven doen voor ‘DONDA’ en de hele wereld heeft het over zijn album.

Bekijk onze beelden van de luistersessie hier.

Leave a Reply