Skip to main content

Kanye West bereidt zich voor op zijn luistersessie in het Mercedez Benz stadion

05/08/2021
kanye west
Beeld: Getty Images

Kanye West zit nog steeds in het Mercedez Benz stadion in Atlanta. Vannacht is de volgende luistersessie (ofwel: listening party) van zijn nieuwe album ‘Donda’. De rapper bereidt zich op verschillende manieren voor. Zo zijn er beelden van hem dat hij nog even wat push-ups erin gooit, is er een microfoon in zijn kamer neergezet en zien we al menig celebrity in het stadion.

Bronnen vermelden dat Kanye West $1 miljoen per nacht betaalt voor zijn kamer in het stadion, maar de kamer zelf ziet er zeer simplistisch uit. Er zijn geen ramen. De betonnen muren geven iets weg van een gevangeniscel. Het grote verschil is dat er in de cel geen rappers in ‘DONDA’ kogelvrije vesten rondlopen. Een media circus is kenmerkend voor een nieuwe Kanye West release. Normaal zien we hem echter ranten in het nieuws, voordat hij een nieuw album dropt. Bij deze release is Kanye opvallend stil.

De rapper heeft zich helemaal niet uitgesproken over ‘DONDA’. Er zijn geen rants en geen rare tweets, zoals we van hem gewend zijn. Het lijkt erop dat Kanye zijn acties voor zich laat spreken. Hoewel het album op zich laat wachten, zijn er overal al snippets, gelekte versies en previews te horen. Het is duidelijk dat Kanye West in topvorm is. We zijn dan ook erg benieuwd wat de luistersessie van vannacht ons zal brengen!

Leave a Reply