Skip to main content

Yade Lauren deelt exclusieve tune ‘Shine’ voor Complex Next ’22 campagne

10/02/2022
Afbeelding via ComplexNL / PUMA

Als onderdeel van het initiatief van Complex NL en PUMA, Complex Next ’22 heeft niemand minder dan Yade Lauren een exclusieve track uitgebracht. ‘Shine’ zal alleen via ons YouTube-kanaal te beluisteren zijn.

Eerder deze maand kondigden we Complex Next ’22 aan, onze nieuwe samenwerking met PUMA
waarin wij vijf vrouwelijke artiesten belichten die flink aan de weg aan het timmeren zijn. Eerder hebben wij Bente, Melissa Lopes, Dina Ayada en Dylisa al in de spotlights gezet. Yade Lauren sluit de campagne dus af.

De tune is geproduceerd door Jordan Wayne, die al meerdere hits met Yade op zijn naam heeft staan. Naast ‘In De Nacht’ heeft hij ook de productie gedaan van ‘Samen’ en ‘Als Ik Je Niet Zie’ met Kevin. Yade Lauren, die nog maar 22 is, wordt door velen gezien als the next big thing – als ze dat al niet is – en laat dit merken met een sterke performance, en een nog sterkere tune.

Nu meer dan ooit willen wij naast Yade ook andere vrouwen in de spotlights blijven zetten. Eerder schreven we al over ongelijkheid voor vrouwen in de muziekindustrie, een probleem dat anno 2022 helaas nog extreem relevant is. Check de volledige lijst van de Complex Next 22 campagne hier.

Leave a Reply