Skip to main content

Ye is begonnen aan ‘Donda 2’, volgens voormalig GOOD Music A&R

04/01/2022
Beeld via DONDA

Nadat hij eerder dit jaar zijn tiende studio album geleverd heeft, is Kanye alweer begonnen aan het volgende project. “Ye is begonnen aan zijn volgend meesterwerk, ‘Donda 2’,” vertelde Steven Victor, voormalig A&R van GOOD Music, aan Complex.

Als Ye ervoor kiest om verder te gaan met deze titel, wordt dat de eerste keer dat hij een vervolg op een van zijn albums maakt. ‘Donda’ is afgelopen september officieel goud gegaan.

Victor, een belangrijk figuur in de industrie, heeft veel met Ye samengewerkt en bekleedde eerder de titel van Chief Operating Officer bij G.O.O.D. Music en Senior Vice President van A&R bij Universal Music Group.

Er is geen woord over wanneer fans meer over ‘Donda 2’ kunnen verwachten, maar het gebruik van het woord ‘meesterwerk’ door de oprichter van Victor Victor Worldwide geeft zeker aan dat het het wachten waard zal zijn. Vorige week verscheen er een video online waarin Ye in de studio met Scarface te zien is. Fans zullen ook graag zien of hij zich herenigt met Drake na het squashen van hun beef en het daaropvolgende Free Larry Hoover-concert van de iconen.

Ye bracht ‘Donda’ op 29 augustus 2021 uit. De uitrol werd gekenmerkt door de gebruikelijke vertragingen. Hij organiseerde drie openbare luisterevenementen voor het album in juli en augustus maar het album bleef maar niet komen, totdat hij aan het einde van de maand op streamingdiensten verscheen.

Leave a Reply