Skip to main content

Young Thug krijgt ruzie met privé jet piloot, noemt hem racistisch

13/01/2022
young thug
Beeld via Wikipedia

Dingen gingen niet volgens plan toen Young Thug en zijn team, waaronder Gunna, met een privé jet van Miami naar New York wilden vliegen. Volgens de piloot had iemand van Thug’s team niet de juiste documenten bij om te mogen vliegen en dit resulteerde in een ruzie. Dit escaleerde dusdanig dat er vervolgens ook politie moest komen om de boel te sussen.

Thug en zijn team zouden onderweg zijn naar een uitverkochte show in het oosten van het land. Hoewel het eerst alleen zou gaan om wat documenten die niet in orde waren, werd de politie gebeld omdat de piloot zich niet veilig zou voelen. Young Thug ging live om de situatie vast te leggen. Op de video is te zien hoe Thug de piloot racistisch noemt. Toen uiteindelijk de politie ter plekke kwam werd de boel gesust.

Er is gelukkig niemand gearresteerd, dus lijkt de boel groter gemaakt dan dat het daadwerkelijk was. Thug en zijn team hebben een andere vlucht geboekt en zijn veilig op hun bestemming aangekomen. Wat er uiteindelijk met de piloot gebeurd is, is niet bekend. Aan de hand van de video betwijfelen wij ook of de acties van de piloot ook echt racistisch bedoeld waren, maar hey – het blijft Amerika.

Leave a Reply