Skip to main content

Bekijk de eerste aflevering van Complex NL PHOTOBOOTH met Saaff

05/10/2021
complex nl

Vandaag lanceert Complex NL de eerste aflevering van videoserie PHOTOBOOTH. In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized Complex photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.

De eerste aflevering is met rapper Saaff, bekend van zijn hit ‘Neckless‘. Saaff ging viraal door de track en het bijbehorende dansje. Hij behaalde maar liefst 2,9 miljoen weergaven op Youtube en 6,8 miljoen streams op Spotify. In PHOTOBOOTH vertelt hij over zijn lievelingseten, zijn favoriete artiest, film, kledingmerk en meer. Zo vertelt de rapper nooit moeite te hebben gehad met het scoren van dates, maar dat hij slechts één keer echt verliefd is geweest. Daarnaast zien we persoonlijke foto’s van Saaff zijn jeugd, waarna het interview dieper ingaat op zijn carrière.

De eerste aflevering kan hieronder bekeken worden.

Het is de eerste aflevering in een serie van acht, waarin talent uit verschillende disciplines aan het woord komen. Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Complex NL lanceerde onlangs ook videoserie Kick ’t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Leave a Reply