Skip to main content

Gregory van der Wiel in voetbaltalkshow Kick ‘t Net: ”Ik kreeg paniekaanvallen”

01/10/2021november 6th, 2021

Vanavond is aflevering twee van Kick ‘t Net in samenwerking met Complex NL te zien, de talkshow voor de nieuwe generatie voetballiefhebbers. Kick ‘t Net combineert de liefde voor hiphop cultuur met de liefde voor voetbal. In de tweewekelijkse talkshow komen voetballers, zaakwaarnemers en journalisten uit de voetbalindustrie bijeen, om met elkaar in gesprek gaan. De oprichters van de talkshow zijn Armin Shah (Convo, Complex NL) en Jefferson Osei (co-founder Daily Paper). In aflevering twee van Kick ‘t Net is Gregory van der Wiel (ex-voetballer) te gast, samen met Mo Attaibi (ex-zaalvoetbalinternational).

Gregory van der Wiel speelde onder andere bij Ajax, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe SK en het Nederlandse Elftal. Mo Attaibi heeft het ver geschopt als zaalvoetballer en is momenteel legacy manager futsal euro 2022. Los van dat het natuurlijk over voetbal gaat, hebben de jeugdvrienden uit Amsterdam Osdorp het over mentale gezondheid, Gregory’s tijd in Parijs, Istanbul en Amerika. Zo vertelt Gregory bijvoorbeeld over de paniekaanvallen die hij kreeg toen hij stopte met voetbal.

”Teleurstelling? Verdriet? Ik zette het allemaal aan de kant. Voetbal is doorgaan. Ik ging maar door, waardoor ik het eigenlijk niet merkte.”

Gregory van der Wiel over de mentale stress die kwam kijken bij voetbal.

Verder is het hele interview te horen op alle gebruikelijke podcast kanalen zoals Spotify, Apple, Google Play. Bekijk hier de tweede aflevering!

Leave a Reply