Skip to main content

Bruut werkt samen met Filling Pieces en brengt nieuwe Comfort Clubcollectie

04/01/2022
Beeld via Bruut

Voor degene die nog niet bekend is met Bruut. Bruut vierde onlangs hun achtste verjaardag en in die 8 jaar tijd zijn ze enorm gegroeid. Wat begon als een soort van merch voor hun store, werd langzaam een waar kledingmerk. Afgelopen jaar kwamen ze met iets nieuws; Bruut Comfort Club. Een kledinglijn gefocust op comfort en stijl, met als motto gelijkheid, creativiteit en kracht. Nu komen ze naast een nieuwe Comfort Clubcollectie ook met een bijbehorende Filling Pieces samenwerking.

Bruut en Filling Pieces zijn al jaren met elkaar verbonden, de sneakers van Filling Pieces worden verkocht bij Bruut online en in de shop. Daarom is deze samenwerking ook niet geheel onverwachts. Voor de sneaker zelf maken ze gebruik van het bestaande Ace Spin model. De kleuren waarvoor ze gekozen hebben, zijn grijs en roze/rood. Deze sluiten aan op de kleuren van de nieuwe Comfort Clubcollectie, ‘The Forest Pack’. Geïnspireerd door de kleuren die je kan vinden in de bossen brengen ze de ‘Moss’, ‘Cream’, ‘Red Clay’, en ‘Mocha’ colorways. Voor de shoot zijn ze naar Portugal gegaan, het land waar de schoenen ook geproduceerd worden.

De hele collectie, inclusief de schoenen, zijn nu verkrijgbaar via de site van Bruut: check de kledinglijn hier en de schoenenlijn hier.

Leave a Reply