Bobby Shmurda wil nummer voor de stripclub maken met Adele

nov 26 2021, 15:45 CULTURE
ontwerp zonder titel 25
Ik herhaal: Bobby Shmurda wil een track maken voor de stripclubs met Adele. Via een tweet liet de rapper weten dat hij de krachten wil bundelen van de twee supermachten. Op zijn gehele eigen manier bracht hij gistermiddag het idee naar buiten.
Het is allang duidelijk dat de wereld te klein is voor Adele. Adele heeft al sinds 2015 geen album uitgebracht. Toch is het haar gelukt om binnen drie dagen na de release van 30, het bestverkochte album van het jaar in de Verenigde Staten te hebben. Die erkenning krijgt ze natuurlijk ook wereldwijd. Zo heeft Drake het album geluisterd voor de release en was hij zeer tevreden met het eindproduct. Twee verschillende werelden, maar toch de erkenning die beide verdienen. Het is dan ook niet vreemd dat Bobby Shmurda een samenwerking voor ogen heeft. Het zou wel geweldig zijn als het Bobby Shmurda lukt om Adele op een beat van bijvoorbeeld Sonny Digital te krijgen.
Bobby Shmurda gaf met een vervolgtweet een voorproefje op het nummer. Het zou je op deze wijze aan het dansen moeten krijgen:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21