De Kardashians en Kanye West reageren op Kim's genadeloze SNL roast

okt 11 2021, 18:47 CULTURE
fa781344 4e06 454c 874d 2494686f9cca
Kim Kardashian mocht onlangs Saturday Night Live hosten, waarbij ze elk familielid van haar geroast heeft. Niemand bleef ongedeerd. Van haar zussen tot aan Kanye West, Kim maakte grapjes over plastische chirurgie, over haar scheiding en over de tien procent die haar moeder altijd van haar eist. Sommige grappen waren tenenkrommend, dus de wereld was zeer benieuwd naar hoe de Kardashians hierop zouden reageren. Daarnaast waren mensen vooral benieuwd naar de reactie van Kanye West.
Kanye West zat in het publiek tijdens de opnames en inmiddels heeft ook de familie gereageerd. De reacties waren anders dan je wellicht zou verwachten. "Iedereen was erg onder de indruk en zo blij voor Kim", vertelde een insider dicht bij Kim aan E! News, eraan toevoegend dat Kanye erbij was. "Ze heeft heel veel positieve feedback gekregen en is erg blij. Ze heeft er alles aan gedaan en heeft hard gewerkt om het zo goed mogelijk te maken."
Kanye West zou haar zelfs geholpen hebben bij het schrijven van de grappen. "Kanye en de familie waren allemaal ongelooflijk ondersteunend en er voor haar de hele week. Ze had het gevoel dat iedereen aan haar zijde voor haar steunde. Ze is zo blij dat ze deze ervaring heeft gehad en er zoveel van heeft geleerd. Het is een week die ze nooit zal vergeten."
Bekijk de roast van Kim hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10