Emms & Sjaf VS Jerr & Mella (Broederliefde)

jul 27 2022, 16:01 CULTURE
ws thumbnail 2
Het is tijd voor de laatste aflevering van het eerste seizoen van Red Bull Rap Champs. We sluiten af met een banger! Vorige keer zag je $HIRAK en Cristian D het opnemen tegen Bizzey en Deejay Abstract. Na een heftige strijd ging Team Baguette Fromage er met de winst vandoor. Zij mogen zich scharen tussen de eerdere teams die de titel van Red Bull Rap Champs dragen. In de laatste aflevering van het seizoen hebben we de heren van Broederliefde opgesplitst en gaan ze met elkaar de strijd aan om erachter te komen wie de Red Bull Rap Champs binnen de populaire groep zijn?
In de seizoensfinale van Red Bull Rap Champs worden weer vier rondes gespeeld. We beginnen met het oude vertrouwde spel 'Big Facts'. Beide teams moeten elkaar aftroeven met hun hiphopkennis door de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. De tweede ronde is een nieuw spel met de naam 'Zeg Minder'. Van beide teams moet de ene speler tracktitels aan de andere speler uitbeelden. Het andere teamlid moet raden om welke track het gaat. 'De Veiling' en 'Link Up' zijn net als elke aflevering weer de afsluitende rondes.

Broederliefde

In de seizoensfinale hebben we Broederliefde uitgenodigd om erachter te komen wie er binnen de groep de absolute 'Rap Champs' zijn. Emms & Sjaf staan met de naam 'Sende' achter de gele desk. Jerr & Mella gaan als het rode team onder de naam 'Kukumpa'. Maar Broederliefde is niet compleet zonder de DJ, Edson Cesar. Daarom hebben beide teams een aantal Edson-kaarten die ze kunnen gebruiken om Edson aan hun team toe te voegen voor een extra stel hersens. Wie gaat er met de winst vandoor?
Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe afleveringen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21
https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34