Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ is een puinhoop…

nov 14 2021, 19:00 CULTURE
gta
Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ zit tot de dag van vandaag vol met bugs en glitches. Je zou denken dat na de pijnlijke release van Cyberpunk 2077 het niet erger kon, maar hold my beer. De game, die net deze week is uitgebracht en momenteel niet kan worden gekocht nadat Rockstar de aankooplinks van zijn website heeft verwijderd, zit vol grafische fouten. Het duurde daarom ook niet lang voordat mensen allerlei problemen begonnen te ontdekken met de high-definition remake van de drie klassieke games van Rockstar.
Vooral op Twitter en YouTube delen mensen hun ongeloof wat leidt tot komische reacties in de comments. Op YouTube leggen mensen beelden vast van verblindende regen-effecten, onzichtbare bruggen, spontane bloedsporen, belachelijke camerahoeken. Ook zijn er twijfelachtige veranderingen ten opzichte van de originele versies van de spellen en nog veel meer.
Voor het grootste deel hebben deze problemen mensen er niet van weerhouden om het te gebruiken, maar het is geen goed teken zo vroeg in de release.
Check enkele komische grafische fouten van Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ hieronder!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21