Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ is een puinhoop…

nov 14 2021, 19:00 CULTURE
gta
Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ zit tot de dag van vandaag vol met bugs en glitches. Je zou denken dat na de pijnlijke release van Cyberpunk 2077 het niet erger kon, maar hold my beer. De game, die net deze week is uitgebracht en momenteel niet kan worden gekocht nadat Rockstar de aankooplinks van zijn website heeft verwijderd, zit vol grafische fouten. Het duurde daarom ook niet lang voordat mensen allerlei problemen begonnen te ontdekken met de high-definition remake van de drie klassieke games van Rockstar.
Vooral op Twitter en YouTube delen mensen hun ongeloof wat leidt tot komische reacties in de comments. Op YouTube leggen mensen beelden vast van verblindende regen-effecten, onzichtbare bruggen, spontane bloedsporen, belachelijke camerahoeken. Ook zijn er twijfelachtige veranderingen ten opzichte van de originele versies van de spellen en nog veel meer.
Voor het grootste deel hebben deze problemen mensen er niet van weerhouden om het te gebruiken, maar het is geen goed teken zo vroeg in de release.
Check enkele komische grafische fouten van Grand Theft Auto: ‘The Trilogy’ hieronder!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10