Mario Cash helpt jongeren in de buurt!

nov 13 2021, 11:07 CULTURE
mario
Mario Cash is uitgenodigd als ervaringsdeskundige voor het NPO-programma Drop It. In het programma komen onderwerpen aan bod die worden uitgelicht door ervaringsdeskundigen. In aflevering drie gaat het over wapenbezit in Nederland. Ook vertelt Mario Cash in het programma hoe hij op zijn eigen manier zijn buurt probeert te helpen.
Het is fijn om te zien dat rappers/artiesten steeds meer de optie krijgen om over onderwerpen te praten die los staan van het werk dat ze doen. Door het optreden van de ervaringsdeskundigen valt het niet op dat de host van het programma Drop It totaal geen affiniteit heeft met het onderwerp.

‘Ben je goed in wiethokken maken? Dan ben je de beste timmerman.’

Mario Cash tijdens een workshop voor jongeren

Los van het talkshow-gedeelte neemt Mario Cash de mensen mee ‘behind the scenes’. Met Artbeat Studio’s heeft Mario een podium gecreëerd voor jong talent en als het talent niet komt naar de studio? Dan gaat Mario Cash naar het talent op straat. Als een soort buurtvader vraagt Mario aan de jongeren of ze hun best doen op school. De vraag wordt meestal beantwoord met een lach en een box. Hopelijk ziet het stadsdeel van Amsterdam Zuid-Oost wat het profijt is van dit soort initiatieven en wordt dit uitgebouwd naar een officiële samenwerking. Zie hieronder de beelden:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00