Skip to main content

Tabitha gaat programma presenteren op Videoland

16/10/2021
tabitha

Tabitha gaat haar cv uitbreiden van het maken van muziek, naar het presenteren van een nieuw programma op Videoland. Zo begint de zangeres binnenkort als het gezicht van ‘Mooi Zoals Je Bent’, een programma over jezelf zijn en jezelf accepteren zoals je bent.

Tabitha bracht natuurlijk eerder de track ‘Mooi Zoals Je Bent’ uit, waarbij ze ook een stichting oprichtte om jongeren te helpen bij het ontdekken van hun eigen kracht. De zangeres startte hierbij ook een challenge op social media, waarbij mensen uitgedaagd werden foto’s zonder make-up te publiceren. Het programma van Videoland zal dezelfde richting inslaan.

Er wordt een groep bekende Nederlanders ingezet als coaches en ervaringsdeskundigen, die met behulp van Tabitha aan de slag gaan om zeven jongeren te helpen. De jongeren zullen geholpen worden zich beter te voelen en om meer zichzelf te zijn. Het is nog niet bekend welke ervaringsdeskundigen er allemaal mee zullen doen, maar RTL heeft wel al laten weten dat Roxanne Kwant, Jim Bakkum, Dennis Weening en Thorn Roos de Vries te zien zullen zijn in het programma. De rest van de coaches en deskundigen zullen later bekend worden gemaakt.

‘Mooi Zoals Je Bent’ is vanaf 5 november te streamen op Videoland.

Leave a Reply