Squid Game ster doet onthulling over seizoen 2

okt 25 2021, 16:56 CULTURE
squidgame unit 103 417
Nu zo ongeveer de hele wereld het eerste seizoen van Squid Game heeft gezien, zijn kijkers zeer benieuwd naar het tweede seizoen van de succesvolle Netflix serie. De acteurs van de serie groeien langzaam uit tot wereldsterren en daar horen natuurlijk ook de nodige interviews bij. Tijdens deze interviews laten ze wel eens wat los over het tweede seizoen, zoals acteur Wi Ha-Jun.
Wi Ha-Jun speelde Jun-Ho, de agent die het spel infiltreerde, om meer informatie te krijgen over zijn broer. Dit liep echter niet zo goed voor hem af. Als je de serie nog niet gezien hebt, wil je hier misschien stoppen met lezen, want er komen wat spoilers aan. Hoewel Jun-Ho zelf niet meedeed aan de spellen, werd ook hij een van de fatale slachtoffers in Squid Game. Of niet?
Tijdens een recent interview gaf de acteur namelijk aan dat hij wellicht helemaal niet dood is gegaan. Het script voor het tweede seizoen van Squid Game is nog niet rond, wat betekent dat zelfs de acteurs niet weten hoe het met hun karakters afloopt. Wi Ha-Jun gaf aan dat hoewel velen ervan uit zijn gegaan dat zijn rol dood is, hij niet kan wachten om erachter te komen wat er met zijn karakter is gebeurd. “Ik wil dat hij levend terugkeert, zijn broer vindt en hem een heleboel vragen stelt. Als broer, maar ook als detective, zou ik hem oprecht vragen naar de algemene geheimen achter het spel.
Het is dus nog onduidelijk of Jun-Ho echt dood is en de kans is groot dat we hem zien terugkeren in seizoen 2.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21