Squid Game ster doet onthulling over seizoen 2

okt 25 2021, 16:56 CULTURE
squidgame unit 103 417
Nu zo ongeveer de hele wereld het eerste seizoen van Squid Game heeft gezien, zijn kijkers zeer benieuwd naar het tweede seizoen van de succesvolle Netflix serie. De acteurs van de serie groeien langzaam uit tot wereldsterren en daar horen natuurlijk ook de nodige interviews bij. Tijdens deze interviews laten ze wel eens wat los over het tweede seizoen, zoals acteur Wi Ha-Jun.
Wi Ha-Jun speelde Jun-Ho, de agent die het spel infiltreerde, om meer informatie te krijgen over zijn broer. Dit liep echter niet zo goed voor hem af. Als je de serie nog niet gezien hebt, wil je hier misschien stoppen met lezen, want er komen wat spoilers aan. Hoewel Jun-Ho zelf niet meedeed aan de spellen, werd ook hij een van de fatale slachtoffers in Squid Game. Of niet?
Tijdens een recent interview gaf de acteur namelijk aan dat hij wellicht helemaal niet dood is gegaan. Het script voor het tweede seizoen van Squid Game is nog niet rond, wat betekent dat zelfs de acteurs niet weten hoe het met hun karakters afloopt. Wi Ha-Jun gaf aan dat hoewel velen ervan uit zijn gegaan dat zijn rol dood is, hij niet kan wachten om erachter te komen wat er met zijn karakter is gebeurd. “Ik wil dat hij levend terugkeert, zijn broer vindt en hem een heleboel vragen stelt. Als broer, maar ook als detective, zou ik hem oprecht vragen naar de algemene geheimen achter het spel.
Het is dus nog onduidelijk of Jun-Ho echt dood is en de kans is groot dat we hem zien terugkeren in seizoen 2.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00