Squid Game verslaat Bridgerton voor Netflix’s record

okt 13 2021, 11:02 CULTURE
squidgame unit 103 1280
Squid Game is al enige tijd gesprek van de dag. De lugubere kinderspelletjes, uitgebeeld in een Koreaanse setting, lijken iedereens aandacht te trekken en te houden. Squid Game debuteerde op 17 september en volgens Netflix heeft de serie een historische mijlpaal bereikt.
Al lange tijd lag de serie op schema om de populairste show te worden. Dinsdag tweette de streamer dat het Koreaanse serie 111 miljoen kijkers heeft bereikt. Dit maakt het de grootste lancering ooit voor een nieuwe show op het platform. Netflix telt een officiële weergave wanneer een persoon meer dan 2 minuten van een show kijkt.
Vorige maand op een persconferentie gaf de Netflix’s CEO Ted Sarandos al aan dat de serie op schema lag om de populairste show van de streamer te worden. De show heeft inmiddels de aandacht van miljoenen mensen, zelf Jeff Bezos heeft ervoor getweet.  
Squid Game is momenteel de nr. 1 meest gestreamde Netflix-show in 90 landen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10