Will Smith: 'Ik moest kotsen bij elk orgasme'

nov 24 2021, 15:49 CULTURE
gettyimages 1198233986
Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn al een tijdje bezig met delen van sappige verhalen die zijn gebeurd tijdens hun relatie. Vaak hebben de verhalen een seksueel randje. Nu is Will weer uit de boeken geklapt met een persoonlijk feitje over zichzelf. Will beweert namelijk op een gegeven moment zoveel seks te hebben gehad dat hij begon met overgeven bij het hebben van een orgasme.
De verhalen komen uit het autobiografisch boek van Will Smith. Het kokhalzen en overgeven was een gevolg van wat Will Smith zelf omschrijft als een ‘psychosomatische reactie' op de hoeveelheid seks die hij had. De seksuele nachtmerrie begon toen de acteur was bedrogen door zijn eerste serieuze vriendin.

‘Tot nu toe in mijn leven had ik alleen seks gehad met één andere vrouw dan Melanie. Maar de volgende paar maanden ging ik vol hyena. Ik had seks met zoveel vrouwen dat ik een psychosomatische reactie ontwikkelde op het hebben van een orgasme'

Will Smith

De fans van het stel kunnen gerust ademhalen, dit gebeurde allemaal voordat Will met Jada ging. Als de geruchten kloppen, is Will Smith inmiddels seksueel bevredigd. Het stel leefde de eerste vier maanden van hun relatie op alleen seks en water.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00