Young Thug heeft het over samenwerking met Lil Wayne en zijn beef met Charlamagne

okt 21 2021, 17:12 CULTURE
img 3670
Nu het album Punk uit is van Young Thug, maakt hij zoals gewoonlijk zijn rondje langs mediaplatformen. Young Thug kwam langs bij de Breakfast Club voor een gesprek van een uur. Dat gesprek begon met een reflectie op zijn eerdere problemen met Charlamagne.
Op de vraag waarom Young Thug al die jaren niet langs is geweest gaf hij kort antwoord met: ‘misverstand’. Daarna gaf Thugger aan dat zijn eerdere opmerkingen tegen de show kwamen door de beruchte verschijning van Birdman in de show.
Later in het interview zei Thug (30) dat hij ‘behoorlijk oud’ is en sindsdien "ruzie op internet" is ontgroeid. Rond minuut 7:55 werd Young Thug door Charlamagne gevraagd wat hij tegen zichzelf zou zeggen in 2011. ‘Je had gelijk’ zei hij met een simpel antwoord. Hij gaf aan dat hij gelijk heeft gekregen: bijvoorbeeld zijn invloed in mode. Ook vond Young Thug dat hij zijn rol als ‘grote broer’ goed is blijven vervullen.

Young Thug over Ye

Dieper in het interview werd Thug gevraagd naar Donda, namelijk waarom hij zo graag op het laatste Kanye West-album wilde staan. Thug verzette zich tegen deze interpretatie en verbond zijn Donda-push vervolgens met een groter probleem: de overvloed aan niet uitgebrachte muziek die hij en Kanye samen hebben.
Tegen het einde van het interview werd Thug gevraagd naar de huidige status van zijn werkrelatie met Lil Wayne. Dit bracht de rapper ertoe om te komen met een onthulling. Hij gaf aan dat ze de laatste tijd een paar keer samen in de studio zijn geweest. Volgens Thug hebben hij en Wayne een kort gesprek gehad, opgezet door Birdman, om de lucht te klaren.
Thug voegde eraan toe dat als hij op het niveau van miljarden van Kanye of Jay-Z zou zitten, hij de meeste samenwerkingen in de wereld zou hebben. Dit is de reden waarom hij Drake kan waarderen, die doet het namelijk wel.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00