Young Thug heeft het over samenwerking met Lil Wayne en zijn beef met Charlamagne

okt 21 2021, 17:12 CULTURE
img 3670
Nu het album Punk uit is van Young Thug, maakt hij zoals gewoonlijk zijn rondje langs mediaplatformen. Young Thug kwam langs bij de Breakfast Club voor een gesprek van een uur. Dat gesprek begon met een reflectie op zijn eerdere problemen met Charlamagne.
Op de vraag waarom Young Thug al die jaren niet langs is geweest gaf hij kort antwoord met: ‘misverstand’. Daarna gaf Thugger aan dat zijn eerdere opmerkingen tegen de show kwamen door de beruchte verschijning van Birdman in de show.
Later in het interview zei Thug (30) dat hij ‘behoorlijk oud’ is en sindsdien "ruzie op internet" is ontgroeid. Rond minuut 7:55 werd Young Thug door Charlamagne gevraagd wat hij tegen zichzelf zou zeggen in 2011. ‘Je had gelijk’ zei hij met een simpel antwoord. Hij gaf aan dat hij gelijk heeft gekregen: bijvoorbeeld zijn invloed in mode. Ook vond Young Thug dat hij zijn rol als ‘grote broer’ goed is blijven vervullen.

Young Thug over Ye

Dieper in het interview werd Thug gevraagd naar Donda, namelijk waarom hij zo graag op het laatste Kanye West-album wilde staan. Thug verzette zich tegen deze interpretatie en verbond zijn Donda-push vervolgens met een groter probleem: de overvloed aan niet uitgebrachte muziek die hij en Kanye samen hebben.
Tegen het einde van het interview werd Thug gevraagd naar de huidige status van zijn werkrelatie met Lil Wayne. Dit bracht de rapper ertoe om te komen met een onthulling. Hij gaf aan dat ze de laatste tijd een paar keer samen in de studio zijn geweest. Volgens Thug hebben hij en Wayne een kort gesprek gehad, opgezet door Birdman, om de lucht te klaren.
Thug voegde eraan toe dat als hij op het niveau van miljarden van Kanye of Jay-Z zou zitten, hij de meeste samenwerkingen in de wereld zou hebben. Dit is de reden waarom hij Drake kan waarderen, die doet het namelijk wel.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21