Skip to main content

Wij verrasten Cho, Kevin en Mula B met hun Edison Popprijs nominaties!

29/01/2024
Edison Popprijs 2024

Op 4 maart is het eindelijk weer zo ver. Dan worden namelijk de winnaars van de Edison Pop 2024 bekendgemaakt. Jaarlijks worden er tijdens de Edisons artiesten uitgelicht die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de muziek. Het afgelopen jaar was sor één van de grote winnaars tijdens de uitreiking en ook dit jaar zijn we weer benieuwd naar wie er in de prijzen vallen.

Aan ons kwam de eer toe om de genomineerden in de categorie Hiphop bekend te maken. Wij zullen deze nominaties op maandag 29 januari in delen bekend maken.

Cho – Knock Knock 4

De eerste artiest die genomineerd is voor een Edison in de categorie Hiphop is niemand minder dan Cho. Cho maakte in 2023 furore met het vierde deel in zijn Knock Knock-album reeks. Onze presentator Hakan verraste de artiest in de studio met zijn nominatie. Bekijk de beelden hieronder.

Kevin – Wonderland

De tweede artiest die kans maakt op een Edison Popprijs in de categorie Hiphop is de Rotterdamse ster Kevin. In 2024 bracht hij het album Wonderland uit, waarmee hij een tijdje op 1 heeft gestaan in de charts. Hakan ging bij hem langs in Rotterdam en verraste hem met de nominatie. Check het hieronder.

Mula B – Narcopop

Tot slot is het dan tijd om de derde en daarmee laatste nominatie bekend te maken. De Haagse Mula B maakte veel tongen los met zijn grensvervagende album Narcopop. Naast Kevin en Cho is hij dus de laatste nominee die gaat strijden om de Edison Popprijs in de categorie Hiphop. Check hieronder hoe Hakan hem verraste met de nominatie.