Skip to main content

De volledige cast voor de langverwachte reboot van Fresh Prince of Bel-Air is onthuld

15/09/2021
Beeld: Flickr / Sally

Adrian Holmes zal de beruchte rol van Phillip Banks spelen. De acteur kan je kennen door zijn rol in de tv-serie Supernatural. Cassandra Freeman (Luke Cage) speelt de hoofdrol als Vivian Banks. Olly Sholotan zal de rol van Carlton Banks op zich nemen, terwijl Coco Jones (Vampires vs. the Bronx) Hillary zal spelen. Akira Akbar (Captain Marvel) speelt Ashley Banks en Jimmy Akingbola zal de rol van Geoffrey op zich nemen. 

Jordan L. Jones zal schitteren als Will’s bestie Jazz. Simone Joy Jones (The Chair)zal  schitteren als Lisa, Will’s seizoen 5-vriendin en uiteindelijk de vrouw waarmee Will trouwt. Ze voegen zich bij Jabari Banks, die eerder werd aangekondigd als Will. De Fresh Prince of Bel-Air reboot is al verzekerd van twee seizoenen via streamingdienst Peacock

De serie is geïnspireerd op een 2019 fan gemaakte Fresh Prince-trailer van filmmaker Morgan Cooper.  Een aflevering zal 60 minuten duren en is een herinterpretatie van de originele sitcom uit de jaren 90. Fresh Prince of Bel-Air zal zich wel afspelen in Amerika van nu en het is de bedoeling dat er meer diepgang in de serie komt. Schrijversduo TJ Brady en Rasheed Newson zijn inhoudelijk verantwoordelijk voor de serie. Uitvoerende producent is Will Smith, dit doet hij samen met Morgan Cooper, Quincy Jones, Andy en Susan Borowitz en nog een paar. 

Leave a Reply