Skip to main content

Deze series zijn binnenkort te zien op HBO Max Nederland

05/10/2021
Hbo max
Beeld: Getty Images

Populaire streamingdienst HBO Max komt in 2022 naar Nederland. De streamingdienst is verantwoordelijk voor hitseries als Game of Thrones en Sex and The City. Er is nog geen specifieke datum bekend en ook nog geen specifieke prijs, maar als we Streamwijzer mogen geloven, wordt het een stuk goedkoper dan Netflix.

HBO Max zal waarschijnlijk starten met prijzen tussen de vijf en zes euro per maand. Het streamingplatform was nog niet eerder te zien in Nederland, waardoor alleen gebruikers met een Ziggo box naar series als Game of Thrones konden kijken. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in. Er zullen onder andere populaire titels zoals Euphoria, Gossip Girl, The Sopranos beschikbaar zijn om te streamen. Daarnaast zullen er ook veel tekenfilms te zien zijn zoals Scooby Doo, Tom & Jerry, The Looney Tunes en The Powerpuff Girls. Ook de Harry Potter films, Lord of the Rings en DC films zoals The Joker en Batman zullen te zien zijn op het streamingplatform.

Daarnaast heeft HBO Max ook de eerste trailer gedeeld van de prequel van Game of Thrones, genaamd House of the Dragon. Deze serie vertelt het verhaal voorafgaand aan Game of Thrones. De serie zal vanaf oktober 2022 te zien zijn op het streamingplatform, wat betekent dat wij in Nederland waarschijnlijk meteen mee kunnen kijken. Bekijk de trailer hieronder.

Leave a Reply