Skip to main content

Check hier de trailer van de Patta documentaire ‘Patta For Life’

02/03/2022maart 3rd, 2022
Afbeelding via Patta For Life

Het Amsterdamse merk Patta is inmiddels een begrip onder de sneaker liefhebbers. Oprichters Edson Sabajo en Guillaume Schmidt hebben in 2004 hun eerste Patta winkel geopend in Amsterdam. Omdat ze niet zomaar ‘standaard’ sneakers wouden verkopen, zijn ze de hele wereld over gaan reizen om de meest exclusieve sneakers te vinden.

Buitenom de winkel gevestigd in the Red Light District, zijn ze enorm uitgebreid. Inmiddels heeft Patta een eigen kledinglijn, een Patta Soundsystem, een Patta Running Team en nu ook een Patta Foundation.

Op 4 maart zal de documentaire, genaamd ‘Patta For Life’, te zien zijn op Videoland. In de documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen bij het Amsterdamse kledingmerk en krijgen we te zien hoe het is ontstaan. Ook maken we kennis maken met de twee oprichters: Edson Sabajo en Guillaume Schmidt. Ze vertellen over het verhaal van Patta en nemen ons mee in de wereld van sneakers.

In de trailer is goed te zien hoe ontzettend populair het merk is. Meters lange rijen met sneaker liefhebbers die bereid zijn uren in de regen wachten op een nieuwe release. Bekijk hieronder de eerste beelden van de documentaire ‘Patta For Life’.

Leave a Reply