Skip to main content

VIDEO: de nieuwe trailer van Marvel’s ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ is hier

14/02/2022
Afbeelding via Marvel Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel kondigde halverwege 2021 aan dat we een nieuwe fase in gingen qua films. Na het recente succes van ‘Spider-Man: No Way Home’, werken ze nu richting de release van het volgende deel in de Marvel Multiverse: ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

In de trailer is Stephen Strange te zien samen met Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen, en America Chavez, gespeeld door Xochitl Gomez, terwijl de drie geconfronteerd worden met wat een slechte versie van zichzelf lijkt te zijn. De film zelf wordt geregisseerd door de originele Spider-Man-trilogieregisseur Sam Raimi en geschreven door Michael Waldron (Loki) en Jade Halley Bartlett, en zal dienen als het vervolg op de eerste Doctor Strange-film uit 2016.

De film zal de toon zetten voor wat we in de toekomst kunnen verwachten van de Multiverse – niet te verwarren met de Metaverse. In de eerste Doctor Strange film werd er al wat los gelaten over de Multiverse maar tijdens de ‘Loki’ serie en de meest recente Marvel films, Spider-Man en Shang-Chi, is het concept verder uitgelegd.

De eerste teaser voor de film verscheen in december en de nieuwste poster is hieronder te zien. Bekijk hierboven de trailer van de film, die op 6 mei in de bioscoop verschijnt.

Leave a Reply