Skip to main content

Eindelijk: Eerste beelden nieuwe GTA

22/10/2021
gta
Beeld: Rockstar

Dit jaar bestaat Grand Theft Auto III twintig jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom kondigde Rockstar onlangs aan vernieuwde versies uit te brengen van GTA III, Vice City en San Andreas. Rockstar heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de remastered versies.

In de vernieuwde versies beloofde Rockstar grafische en ‘moderne gameplay’ aan te brengen, voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Daarnaast komt er in begin 2022 ook een mobiele versie van de GTA trilogie naar iOS en Android. Er wordt verwacht dat de remastered versies als trilogie worden uitgebracht, toepasselijk genoemd ‘The Definitive Edition’.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zullen allemaal upgrades bevatten, waaronder grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen voor alle drie de titels, met behoud van de klassieke look en feel van de originelen. We zijn erg enthousiast om de komende weken meer te delen over deze baanbrekende titels.

Rockstar

Bekijk de trailer van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, hieronder

Leave a Reply