Skip to main content

Fajah Lourens onthult bizarre verzoeken in haar dm’s

06/10/2021
fajah lourens
Beeld: Instagram/Fayaofficial

Tijdens een recent interview met Panorama heeft Fajah Lourens enkele ongelofelijke dm’s gedeeld. Van mensen die haar geld aanbieden voor seksuele handelingen tot fans die met smart wachten totdat ze een Only Fans account gaat openen.

“Laatst was er een berichtje waarin iemand zei: Ik betaal alles wat je wilt als ik je kont mag likken”, vertelt Fajah tijdens het interview. De fitnessvrouw geeft aan zulke volgers simpelweg te blokkeren, maar niet voordat ze een kijkje heeft genomen op hun pagina. “Soms ga ik weleens op het profiel van zo iemand kijken en dan zie ik dat ze gewoon kinderen en een vrouw hebben. Dan denk ik weleens: ik ben benieuwd wat zij ervan zullen vinden dat jij dit nu naar mij stuurt”, deelt ze. Ze heeft naar eigen zeggen medelijden met zulke mensen. Fajah deelt ook regelmatig kinky foto’s en video’s van mannen te ontvangen op Instagram.

Hoewel Fajah Lourens niet verlegen is in het tonen van haar lichaam en ze al vaker een sexy kant van zichzelf heeft laten zien, maakt ze tijdens het interview ook meteen duidelijk dat ze geen ambities heeft om een carrière op Only Fans te starten. Als de interviewer haar vraagt of ze er nooit eens aan denkt om in te gaan op de dm’s, om te kijken wat het haar oplevert, zegt ze stellig: ”Haha, nee joh, ben je gek. Dan zou ik op OnlyFans of zo moeten gaan zitten, maar ik heb geen ambities in die richting.”

Leave a Reply