Cardi B lanceert kledingcollectie ‘Let Me Be...In My World’ samen met Reebok

aug 26 2021, 14:53 FASHION
Als vervolg van de succesvolle eerste kledingcollectie lanceert Cardi B in samenwerking met Reebok een tweede collectie. Vanaf 27 augustus zijn de kledingstukken samen met een Cardi B Classic Leather sneaker verkrijgbaar via de website. De rapper heeft voor deze collectie inspiratie gehaald uit haar geboorteplaats New York City. Elk designelement draagt een klein stukje van Cardi’s nalatenschap met zich mee.
Van het begin tot het eind hebben Cardi B en haar team nauw samengewerkt met het Reebok designteam. Wat ervoor zorgde dat het verhaal, de kleuren en de ontwerpen van ‘Let Me Be...In My World’ tot leven zijn gebracht.

Ik was zo blij om de liefde te zien voor mijn eerste Reebok collectie, dus ik ben enthousiast om deze collectie te lanceren. De door New York geïnspireerde collectie bevat een paar van mijn lievelings kledingstukken. Van korsetten naar trainingspakken en ook toffe sneakers, allemaal geïnspireerd door mijn tijd in en liefde voor New York.

Cardi B

Beeld: Reebok
Beeld: Reebok

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21