Cardi B lanceert kledingcollectie ‘Let Me Be...In My World’ samen met Reebok

aug 26 2021, 14:53 FASHION
Als vervolg van de succesvolle eerste kledingcollectie lanceert Cardi B in samenwerking met Reebok een tweede collectie. Vanaf 27 augustus zijn de kledingstukken samen met een Cardi B Classic Leather sneaker verkrijgbaar via de website. De rapper heeft voor deze collectie inspiratie gehaald uit haar geboorteplaats New York City. Elk designelement draagt een klein stukje van Cardi’s nalatenschap met zich mee.
Van het begin tot het eind hebben Cardi B en haar team nauw samengewerkt met het Reebok designteam. Wat ervoor zorgde dat het verhaal, de kleuren en de ontwerpen van ‘Let Me Be...In My World’ tot leven zijn gebracht.

Ik was zo blij om de liefde te zien voor mijn eerste Reebok collectie, dus ik ben enthousiast om deze collectie te lanceren. De door New York geïnspireerde collectie bevat een paar van mijn lievelings kledingstukken. Van korsetten naar trainingspakken en ook toffe sneakers, allemaal geïnspireerd door mijn tijd in en liefde voor New York.

Cardi B

Beeld: Reebok
Beeld: Reebok

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07