Daniel Lee verlaat na drie jaar Bottega Veneta

nov 14 2021, 18:21 FASHION
bottega
Het avontuur als creatief directeur voor Daniel Lee stopt bij Bottega.
Het volgt na een gezamenlijke beslissing van het luxe Italiaanse modehuis en de ontwerper. Daniel Lee maakte het bekend in een persbericht. In het persbericht word hij geprezen voor het brengen van ‘nieuwe energie’ naar Bottega.

"Mijn tijd bij Bottega Veneta is een ongelooflijke ervaring geweest. Ik ben dankbaar dat ik met een uitzonderlijk en getalenteerd team heb gewerkt en ik ben iedereen die deel uitmaakte van het creëren van onze visie eeuwig dankbaar. Bedankt aan Francois-Henri Pinault, (CEO van Kering) voor zijn steun en voor de kans om deel uit te maken van het verhaal van Bottega Veneta.”

Daniel Lee in een verklaring die is vrijgegeven

Als Francois-Henri Pinault terugkijkt naar de samenwerking met Daniel Lee benoemde hij de visie van Daniel als grootste bijdrage. Het was een ware kunst hoe Daniel’s enkelvoudige visie heeft bijgedragen aan een moderne relevantie. Het ontslag komt minder dan een maand nadat Bottega Veneta een nieuwe collectie presenteerde.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21