Frank Ocean lanceert luxeproducten bedrijf Homer

aug 07 2021, 16:32 FASHION
Frank Ocean bevindt zich vanaf nu ook in de luxeproducten business.
Vrijdag heeft de grammy-winnende artiest de eerste collectie onthuld. Homer, zijn nieuwe zelfstandig gelanceerde bedrijf, biedt een mix van hoogwaardige stukken juwelen en zijden sjaaltjes met print aan. De ontwerpen zijn geïnspireerd door “de obsessies uit Frank’s jeugd” en “zijn erfgoed als een fantasie”. Frank Ocean heeft de juwelen laten ontwerpen door het Homer team in New York City. Vervolgens zijn ze handgemaakt in Italië. Voor de stukken is er 18 karaat goud, gerecycled sterling zilver, handgeschilderde enamel en in Homer’s ultramoderne laboratorium gecreëerde diamanten gebruikt.
“Hand op mijn hart, dit project heeft mijn gedachten en creativiteit door alles heen gestimuleerd.” Schreef de zanger over Homer op Instagram.
De eerste items zullen exclusief beschikbaar zijn bij de Homer winkel in New York. De 84-pagina lange catalogus kun je hier bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21