Off The Rack #50: ASAP Rocky voor Puma x F1 & Lil Yachty x Nike Air Force 1 'Concrete Boys'

nov 17 2023, 17:24 FASHION
puma asap rocky formula 1 creative director info 5png
Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.
ASAP Rocky designt Puma x F1-collectie
Voor de Grand Prix van Las Vegas heeft ASAP Rocky in samenwerking met Puma een Formule 1-geïnspireerde collectie uitgebracht. Rocky, die eerder dit jaar is benoemd tot creatief directeur voor de samenwerking tussen de twee merken, zal in 2024 werken aan meerdere collecties gerelateerd aan een aantal belangrijke races. Vanaf 2025 zal Rocky volledige controle krijgen over de samenwerkingsprojecten.
asap 1
asap2
asap3
asap4
asap5
asap6
asap7
asap8
adidas brengt retro Originals-collectie uit
adidas brengt de Retro Originals-collectie uit met klassieke ontwerpen voor tien nationale teams: Spanje, Duitsland, Mexico, Argentinië, Italië, Zweden, Jamaica, Chili, Colombia en België. De collectie bestaat uit verschillende retro shirts en trainingspakken.
adidas otr 1
adidas otr2
adidas otr3
adidas otr4
adidas otr5
adidas otr6
adidas otr7
adidas otr8
adidas otr9
Inter Miami lanceert exclusieve, gerecyclede shirts
Inter Miami werkt samen met anti-waste merk (re)boot en het Londense label ROW_____Z. De exclusieve samenwerking bestaat uit 50 unieke shirts die zijn gecreëerd met wedstrijdtruitjes, trainingstops, keeperstruien en restvoorraad. ROW_____Z is gespecialiseerd in het recyclen van oud, beschadigde producten tot nieuwe, op maat gemaakte kleding voor zowel de spelers op het veld als de fans op de tribune.
miami1
miami2
miami3
miami4
miami5
miami6
miami7
Palace, Kappa en F1-team Alpine werken aan een collectie
Palace, Kappa en Formule 1-team Alpine slaan de handen ineen voor een kledingcollectie rondom de Grand Prix in Las Vegas van komend weekend. De collectie bestaat uit een trainingspak, shirts en broeken in de kleuren van Alpine.
palace1
palace2
palace3
palace5
palace6
palace7
Tiffany & Co, kunstenaar Daniel Arsham én Pokémon komen met een sieradencollectie.
De collectie bevat zes iconische Pokémon, namelijk: Pikachu, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone en Mew - en omvat drie verschillende stijlen: een hanger met één Pokémon, een ketting met zes Pokémon, en een Pikachu-ketting van 18-karaats goud met diamanten.
tiffany1
tiffany2
tiffany3
tiffany4
adidas komt met een Ninja Turtle-sneaker
adidas is van plan om in 2024 een sneaker uit te brengen geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles. Volgens een intern document van adidas dat door Complex is gecheckt, zal het gaan om de Superstar-sneaker die wordt uitgebracht in de kleuren van de Ninja Turtles.
turtles1
turtles2
turtles3
turtles4
turtles5
A.P.C. en Pokémon brengen gezamenlijke collectie uit
Pokémon en A.P.C. brengen samen een kleding- en sieradencollectie uit die bestaat uit meerdere shirts, truien, denim kleding, een armband én oorbellen. De collectie is verkrijgbaar via de site van A.P.C.
pokemon1
pokemon2
pokemon3
pokemon4
pokemon5
pokemon6
pokemon7
pokemon8
pokemon9
Lil Yachty showt Nike Air Force 1 ‘Concrete Boys’ Air Forces
Na veel speculatie en geruchten heeft Lil Yachty officieel zijn Nike Air Force 1 samenwerking onthuld, namelijk de 'Concrete Boys' Air Forces. Yachty heeft het vrij simpel gehouden met marineblauwe details. De sneaker heeft ook Yachty's Concrete Boys logo en een speciale 'It's Us' branding op de tong.

Nike, Sacai en Jean Paul Gaultier komen met een exclusieve collab
Nike, Sacai en Jean Paul Gaultier komen met twee paar Waffles die op 22 november uit zullen komen op de site van Gaultier. Eerder werkten Nike en Sacai al samen aan de Waffle. Nu zijn ze weer terug met Gaultier als derde partij.
jean paul1
jean paul2

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21