Off The Rack #55: Nieuwe collecties voor onder meer Daily Paper & PAL Sporting Goods

jan 12 , 16:28 FASHION
img 8037
Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.
Daily Paper dropt Spring/Summer '24 collectie
De collectie bestaat uit onder meer een aantal grafisch fraaie hoodies, jassen, t-shirts en diverse accessoires met het kenmerkende DP-schild erop. Deze items zijn nu verkrijgbaar via de website van het Amsterdamse merk.
img 8032
img 8033
img 8034
img 8035
img 8036
img 8037
img 8038
img 8039
img 8040
img 8041
Dave, Jason Statham en meer staan model voor Stone Island
Stone Island heeft hun nieuwe reclame voor de Spring Summer_'024 collectie onthuld. In de campagne zien we onder meer acteur Jason Statham, rapper Dave en veel meer. De campagne wordt verder verrijkt met tien vragen die speciaal voor elke deelnemer zijn gesteld door curator en cultuurcriticus Hans Ulrich Obrist en artistiek directeur van de Londense Serpentine Gallery, waarbij de antwoorden naast de portretten staan.
642x838 2 1
642x838 2 2
Levi's® en BEAMS werken voor de vierde keer samen.
De merken brengen opnieuw een ode aan het erfgoed van Levi's® met wijdere uitvoeringen van klassiekers in wassingen van weleer. De nieuwste Super Wide V2-collectie haalt inspiratie uit subtiele, simpele en elegante kledingstukken uit 1944.
Miu Miu komt met een upcycled denimcollectie
Het Italiaanse merk lanceert 4 jaar na hun tweede upcycle collectie. Het idee van upcyclen is in dit geval om vintage kleding, tassen en accessoires een nieuw leven in te blazen. De collectie bevat ook kleding gewijd aan het Lunar New Year, bestaande uit poloshirts, vesten, de iconische Arcadie- en Wander-tassen en sweatshirts en T-shirts.
Pharrell aangesteld als adviseur HUMAN MADE
Pharrell Williams is officieel aangesteld als de nieuwe adviseur van Otsumo, het moederbedrijf van HUMAN MADE. Het is bekend dat Pharrell een sterke vriendschap heeft met NIGO. Met deze aanstelling hoopt Pharell de merken onder Otsumo naar een hoger niveau te tillen.
KENZO lanceert Lunar New Year-collectie
KENZO heeft zijn 'Year of the Dragon'-collectie uitgebracht voorafgaand aan het Lunar New Year. De collectie bestaat uit meer dan 60 stuks aan heren, dames -en kinderkleding variërend van t-shirts, hoodies, broeken en meer.
PAL Sporting Goods dropt Spring Summer '24 collectie
Ook PAL heeft zijn Spring Summer collectie voor dit jaar gedropt, geïnspireerd op de cultuur en oude manieren van de Siciliaanse bergenen ‘De Targa Florio’. Onder meer broeken, t-shirts en hoodies zijn verkrijgbaar op de website.
Opnieuw samenwerking tussen Salehe Bembury en New Balance
Salehe Bembury werkt opnieuw samen met New Balance om de langverwachte 1906R ‘HEAT BE HOT’ pack uit te brengen. Eerder had de schoenenontwerper succesvolle samenwerkingen met Crocs en was hij head of footwear bij Versace tussen 2017 en 2021. Ondanks het ontbreken van specifieke details over een uitgebreide release, is het aannemelijk dat de 'Lava' en 'Magma' modellen later ook beschikbaar zullen komen bij New Balance en een aantal uitgekozen winkels.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00