Patta en Alpha Industries werken na vijf jaar weer samen

aug 17 2021, 19:05 FASHION
In 2016 slaan Patta en Alpha Industries voor het eerst de handen ineen voor de release van de N3B Parka Jacket. Vijf jaar later vinden de modemerken het tijd voor een reünie. Voor deze collaboration brengen zij de M-65 Field Jacket uit.
De M-65 Field Jacket, die normaal gemaakt wordt van unieke Nyco satijn, is voor deze samenwerking gemaakt van flight nylon. Dit materiaal vind je meestal terug in de klassieke MA-1 bomberjacks.
De Patta x Alpha Industries M-65 heeft het Patta-logo op de rechterborst en het label op de zijkant van de linkerzak. Ook staat binnenin de jas de naam van het Nederlandse merk groot op de achterkant. Dit zorgt ervoor dat je de jas binnenstebuiten kan dragen voor afwisseling. De M-65 Field Jacket kun je halen in ‘Sage Groen’ met een oranje voering.
Vanaf 20 augustus is hij offline te koop bij Patta London, Patta Amsterdam en Patta Milano, online kun je hem bestellen via de webstore.
Beeld: Instagram/ Patta

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10