Tommy Hilfiger lanceert 'Pass the Mic' campagne met Jack Harlow, Wizkid, Yara Shahidi en meer!

sep 20 2021, 17:49 FASHION
tommy hilfiger pass the mic fa21 campaign jack harlow anthony ramos wizkid yara shahidi
Tommy Hilfiger doet veel meer dan toffe kleding ontwerpen en verkopen. Jong talent en diversiteit in de creatieve industrie zijn belangrijke pijlers voor het merk. Deze pijlers licht Hilfiger dan ook telkens weer op creatieve wijze uit. Nu lanceert het merk de 'Pass the Mic' campagne met jonge sterren als Jack Harlow, Yara Shahidi, Wizkid, Anthony Ramos, Kim Soo-Hyun en DJ Cassidy.
De campagne ondersteunt het idee dat iedereen de macht heeft om de wereld te beïnvloeden en te veranderen, want stemmen spreken boekdelen. Samen met deze selecte groep van verschillende stemmen hebben consumenten een wereldwijd platform om hun boodschap te delen en te versterken, om zo verandering te inspireren.
'Pass the Mic' gaat van start op 20 september 2021. Elke campagnevideo eindigt met een van de talenten die zegt: "Ik geef de microfoon door aan jou. Wat heb je te zeggen?" Het publiek krijgt de mogelijkheid om te reageren via een direct message op het Instagram-account van Tommy Hilfiger.
"Elke stem heeft de kracht om de wereld te verlichten", zegt Tommy Hilfiger. "We zijn hier om letterlijk de microfoon door te geven. Eerst aan de geselecteerde stemmen en vervolgens aan ons wereldwijde publiek, om betekenisvolle en langdurige verandering te bewerkstelligen. Ik ben er trots op dat onze herfstcollectie 2021 wordt vertegenwoordigd door zo'n ongelofelijke en diverse groep die hun stem deelt op ons platform." De campagne omvat de herfstcollectie van Hilfiger, waarbij moderne voorbereiding naadloos wordt gecombineerd met iconische historische stukken.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07