Skip to main content

Fez uit Euphoria over vechten met Nate, Fez en Lexi en meer

25/01/2022
fez euphoria
Beeld: Hector Rodriguez

Mocht je nog niet begonnen zijn aan het tweede seizoen van Euphoria, sla dit artikel dan even over. Er komen namelijk wat spoilers aan. Er gaat niets boven de sensatie van het kijken naar Euphoria. Het tweede seizoen van de geliefde HBO-serie draait op dit moment op volle toeren en waar hij in het eerste seizoen al eruit sprong, is Fez aan het overnemen in het tweede seizoen. De jonge acteur is een interessante band aan het opbouwen met Lexi, in de eerste aflevering zagen we meer over zijn achtergrond (en zijn gewelddadige oma) en we kunnen natuurlijk ook de vechtpartij met Nate niet negeren. Complex sprak Fez, echte naam: Angus Cloud, over het succes van de serie, zijn karakter en meer. Dit waren de meest interessante bevindingen uit het interview.

Fez over het tweede seizoen van Euphoria

Ben je wel begonnen aan het tweede seizoen, dan weet jij ook hoe explosief het einde van de eerste aflevering was. Het gevecht tussen Fez en Nate, dat Nate nog maar net overleefde. Als kijker kan je niet ontkennen blij te zijn dat Nate eindelijk een koekje van eigen deeg kreeg, maar de scène was ook best shockerend. Hoe hebben de acteurs zich hierop voorbereid? ”We hebben het breken van de fles één keer geoefend”, legt Angus uit. ”Om er een gevoel voor te krijgen, om te weten wat we in het echt gingen doen. Ik bedoel, er was een stuntman daar, mijn man Jeff, en hij helpt ons ervoor te zorgen dat we ons prettig voelen bij alle bewegingen. Het is een proces, maar we hebben het voor elkaar gekregen, weet je. Maar je moet je erop voorbereiden en ervoor zorgen dat er geen ongelukken gebeuren en zo.” Angus deelde een video van de training op zijn Instagram account.

Maar we kregen in dit seizoen van Euphoria ook een zachtere kant van Fez te zien, namelijk in zijn bloeiende relatie met Lexi. De acteur vertelt dat het hem makkelijk afging om die zachtere kant te laten zien, omdat hij zich zo op zijn gemak voelt bij Maude Apatow, de actrice die Lexi speelt. ”Ik werk graag met Maude – ze is the best”, lacht Angus. ”We hadden altijd een geweldige tijd als we samen mochten werken. Ze is hilarisch. Ik ga echt stuk om haar.”

De acteur wilde verder niet te veel delen over het nieuwe seizoen, maar het is duidelijk dat we nog veel meer gaan zien van Fez in dit seizoen van Euphoria. En dat voor iemand die letterlijk van de straat geplukt is en voor de hitshow nog nooit eerder geacteerd had.

Lees het hele interview hier.

Leave a Reply