Skip to main content

Frank Ocean deelt nieuwe muziek en gesprek met Wim Hof tijdens blonded RADIO

27/12/2021
Afbeelding via Flickr

Het is al jarenlang erg stil rondom Frank Ocean. Fans zijn dit inmiddels al wel gewend, maar alsnog is het extreem stil. De inmiddels 34-jarige artiest kreeg tijdens de zomer van 2020 te maken met de dood van zijn broer, wat een grote en terechte rol speelt in zijn absentie.

Toch kregen we dit jaar een paar traktaties: hij was kort te horen op Tyler the Creator’s album en hij dropte onlangs nog blonded merchandise. Om het jaar mooi af te sluiten heeft hij de eerste ‘blonded RADIO’ aflevering sinds 2019 gedropt. Naast een gesprek met Nederlander Wim Hof, die bekend staat als ‘The Iceman’, deelt hij ook een nieuwe track. Via Instagram legde Frank Ocean uit: “Wim en ik spraken een tijdje terug, toen ik net in de rouwfase zat. Achteraf herinnerde ik me hoe zijn energie door te telefoon zelfs te voelen was”.

De track duurt ongeveer negen minuten lang en heeft nog geen naam. Vooralsnog is niet bekend of de tune daadwerkelijk een nieuwe release krijgt, maar mocht dit het geval zijn dan zou dit Frank’s eerste release sinds 2020 worden; toen dropte hij ‘Dear April’ en ‘Cayendo’. Check de track hieronder en de volledige episode hier:

Leave a Reply