Skip to main content

Complex NL Holiday Gift Guide: cadeaus voor de feestdagen waar niemand aan denkt

08/12/2021
Beeld: Complex Originals

Met de feestdagen in aantocht, is het tijd om serieus aan de slag te gaan met het kopen van cadeaus. Maar zelfs als je de mensen van wie je houdt, wilt laten zien hoeveel ze voor je betekenen, laat je budget je soms niet toe om ieders cadeaus in één keer te kopen. Daarom vanuit Complex NL een lijstje met items die je kan kopen voor de feestdagen, zodat je de kosten nog een beetje kan verdelen.  

Adidas Originals ADILETTE BADSLIPPERS

Prijs: €35

Deze is voor alle Hef-fans die nog niet de iconische slipper hebben. Je kan hem halen voor maar drie donnies. Het is een perfecte reminder dat de winter niet voor altijd is en de zomer er (ooit) weer aankomt.

Gezamenlijke rolbak met grinder en asbak

Gezamenlijke rolbak met grinder en asbak  Seth Rogen afbeelding 1

Prijs: €144,82

Als je rookt, heb je vast ergens een bakje of een plekje waar je alles bewaard. Als je nog opzoekt bent naar een plekje, heb ik de perfecte oplossing voor je: een bak om te rollen met grinder en asbak. Het originele idee kwam van Seth Rogen. Ik spreek namens al jouw vrienden die roken: geef dit ding cadeau met de feestdagen.

JBL Flip 5 Zwart – Draagbare Bluetooth Speaker

JBL Flip 5 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

Prijs: €94-

Met de lockdown kan je nergens heen (behalve naar vrienden), dus hebben we het perfecte kerstcadeau voor een feestje! Deze JBL Charge 4 draagbare Bluetooth-luidspreker is het perfecte cadeau voor iemand die overal muziek bij zich heeft of wilt hebben.

Echo (4e generatie) Internationale versie

cadeaus feestdagen

Prijs: €99,99

De Echo Dot-speaker is de kleinere Echo Dot-speaker. Het is het systeem voor thuis dat gebruikt wordt om Alexa aan te sturen. De feestdagen zijn het moment om jouw familieleden/vrienden een gadget upgrade te geven.

Patta x Sigg Hot & Cold One (White)

Prijs: €40,50

Patta en Sigg bundelen opnieuw hun krachten, dit keer voor de H&C One Thermo Flask. Het doet precies waarvoor het bestemd is en dat is je drankje warmhouden of perfect koelen. Het is dan ook het perfecte cadeau voor je jongere broertje die hele dag onderweg is, maar wel fashion sense heeft.

Daily Paper White Swan Escarf

cadeaus feestdagen

Prijs: €59.95

De kou en feestdagen zijn een dynamisch duo in Nederland en daar hoort natuurlijk een sjaal bij. De escarf is gemaakt van een zacht, elastisch breisel. Het is dan ook een perfect cadeau voor de harde winter.

THE NEW ORIGINALS ALTITUDE BOMBER JACKET ARMY GREEN

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Altitudebomber_armygreen_front_1024x2024@2x.png

Prijs: €250

Een Alpha Industries bomber jacket staat stip op nummer één als het gaat om bomber jackets, maar er is concurrentie zat. The New Originals heeft ook een geschikte bomber: ALTITUDE BOMBER. Het is wel de bedoeling dat de witte kraag echt wit blijft.

Canada Goose Lichtblauw

cadeaus feestdagen

Prijs: 1495,-

Heb je recent een bizarre kerstbonus gehad of gewoon een nier verkocht? Dan is deze optie voor jou. Dit is een jas voor alle mensen die op wintersport gaan of vroeger een Canada Goose of Woolrich hebben gehad. Als je beide boxjes niet afvinkt, is dat natuurlijk vrij normaal, maar vanuit de redactie van Complex dachten wij: Hoe bont kunnen wij dit lijstje maken? De lichtblauwe jas heeft helaas geen bontkraag, want van de prijs krijg je het al warm genoeg.

Leave a Reply