Wij verrasten Cho, Kevin en Mula B met hun Edison Popprijs nominaties!

jan 29 , 13:20 Highlight Homepage
complex edison banner 1
Op 4 maart is het eindelijk weer zo ver. Dan worden namelijk de winnaars van de Edison Pop 2024 bekendgemaakt. Jaarlijks worden er tijdens de Edisons artiesten uitgelicht die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de muziek. Het afgelopen jaar was sor één van de grote winnaars tijdens de uitreiking en ook dit jaar zijn we weer benieuwd naar wie er in de prijzen vallen.
Aan ons kwam de eer toe om de genomineerden in de categorie Hiphop bekend te maken. Wij zullen deze nominaties op maandag 29 januari in delen bekend maken.

Cho - Knock Knock 4

De eerste artiest die genomineerd is voor een Edison in de categorie Hiphop is niemand minder dan Cho. Cho maakte in 2023 furore met het vierde deel in zijn Knock Knock-album reeks. Onze presentator Hakan verraste de artiest in de studio met zijn nominatie. Bekijk de beelden hieronder.

Kevin - Wonderland

De tweede artiest die kans maakt op een Edison Popprijs in de categorie Hiphop is de Rotterdamse ster Kevin. In 2024 bracht hij het album Wonderland uit, waarmee hij een tijdje op 1 heeft gestaan in de charts. Hakan ging bij hem langs in Rotterdam en verraste hem met de nominatie. Check het hieronder.

Mula B - Narcopop

Tot slot is het dan tijd om de derde en daarmee laatste nominatie bekend te maken. De Haagse Mula B maakte veel tongen los met zijn grensvervagende album Narcopop. Naast Kevin en Cho is hij dus de laatste nominee die gaat strijden om de Edison Popprijs in de categorie Hiphop. Check hieronder hoe Hakan hem verraste met de nominatie.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55